Вие сте тук:
Начало Блог ДВОЙНИ РЕЗУЛТАТИ - С ЕРОМАКС 2

ДВОЙНИ РЕЗУЛТАТИ - С ЕРОМАКС 2

 

Всеки от нас се стреми да изгради стабилна връзка, основана на любов, разбирателство и сексуална  хармония. Важно е да се знае, че  чрез силата на природосъобразни съставки може да бъде въздействано ефективно върху половата и нервната система и от там -  да се постигне сексуален баланс между двамата.  

Еромакс 2  е нова формула за постигане на сексуална удовлетвореност чрез концентрираност и взаимодопълване на използваните добавки като:

 

- Мака – чудесен дар отвъд океана! Прилага се за подобряване на сексуалното влечение и удължаване на половия акт.

- Бабините  зъби -  тонизират  едновременно половите жлези, двигателната и кръвоносната система.

- Епимедиумът е  наричан  на Изток «разгонен козел». Той се оказа близък до виаграта, т.е. подобряване на ерекцията чрез по-добро кръвонапълване на кавернозните съдове в мъжките полови органи.

- Магарешкия трън - усилва сърдечния мускул, тонизира нервната система, пречиства пикочните пътища и простатната жлеза.

- Жен-шенът според съвременни данни не само подобрява ерекцията, но и допринася за стимулиране на оплодителните функции на мъжа.

- L–аргининът  способства и за нормално кръвооросяване на гениталиите, което резултира в по-качествена и продължителна ерекция.

- Цинкът увеличава продукцията на семенна течност и подпомага процесът на спермогенезата.

- Витамин В3 участва в повечето обменни процеси и въздейства върху кръвоносните съдове.

- L-Селенометионинът е органична, форма на селена. Освен за сърдечно-съдовата и имунната системи, той действа директно за половите жлези, като участва и в състава на семенната течност.

 

«Еромакс 2» е в дискретна и удобна за употреба опаковка.  Без странични ефекти! Широко се препоръчва както за млади и здрави индивиди, така и за хора в напреднала възраст и различни сексуални проблеми.