Вие сте тук:
Начало Блог ЕФЕКТИВНА „БРОНЯ” СРЕЩУ ВИРУСИТЕ

ЕФЕКТИВНА „БРОНЯ” СРЕЩУ ВИРУСИТЕ

Имунната система е тази, която определя реакциите ни към болестотворните микроорганизми, чужди частици и мутирали клетки. Колкото тези реакции са по-адекватни, също толкова по-здрави в дългосрочен план имаме шансове да бъдем. Мощните фармакологични средства могат да противодействат на тежките инфекции, но обикновено е неуместно да се прилагат при по-леки или дори средно тежки, където определени билкови и минерални имуноактивизатори могат да свършат добра работа, без да се налага после да мислим за справяне със сериозни странични явления...
„Имуноефект-антивирал” на „Медикус фарма” е едно от най-сполучливите съчетания именно в този смисъл.

Хранителната добавка съдържа 10 съставки, като всяка от тях има своето място в един авангарден пъзел от природни продукти. Така, по механизъм на действие пряко увеличават броя и активността на имунните клетки в кръвта и междуклетъчните пространства билки като ехинацея, бъзак, кръвен здравец и източната гъба шийтаке. Мощно противовъзпалително въздействие оказват петопръстният очиболец и сладкият корен. Противотемпературно, антимикробно и подобряващо обмяната на веществата влияят сминдухът и малиновите листа. Органично свързаният цинк и аминокиселината лизин имат многостранно укрепващо действие: общо върху активността на имунните клетки, специфично ограничаващо развитието на някои вируси (особено херпесния), както и стабилизиращо дейността на нервите и жлезите с вътрешна секреция, от които в решаваща степен зависи бързото възстановяване след преболедуване.
Съвременните технологии позволяват тези ефекти да се постигнат и чрез ниски дозировки – 1 до 2 капсули на ден, защото в тяхното съдържание не се допускат прибавки, овкусители, ароматизатори или каквито и да било други пълнители. Всичко е 100% концентрирани растителни екстракти и минерали!