Вие сте тук:
Начало Блог КРЪВНАТА ЗАХАР – ПОД КОНТРОЛ!

КРЪВНАТА ЗАХАР – ПОД КОНТРОЛ!

КРЪВНАТА ЗАХАР – ПОД КОНТРОЛ!

Захарният диабет, инсулиновата резистентност и хипогликемията са три състояния, които галопиращо нарастват в нашето дисбалансиращо съвремие. Според някои прогнози, само след 20 години близо половината европейци ще страдат от някое от тях!Хранителният и двигателният режим са необходими, но недостатъчни за регулирането на въглехидратната обмяна, а медикаментите са като „патерици” – поддържат, но не възстановяват баланса, още в по-малка степен те могат да предотвратят многобройните усложнения на разколебаните кръвнозахарни равнища – сърдечносъдови, имунни, неврологични, бъбречни, кожни, очни... Тук на помощ идват билките – с техните вековни успешни традиции, както и съвременните концентрирани хранителни добавки – с тяхното мощно и все пак омекотено (в сравнение с лекарствата) действие. Много важен е моментът, че билково-добавъчното регулиране действа и при трите основни вида кръвнозахарни нарушения, споменати по-горе, както и намалява риска от повечето техни усложнения.

„Гликоравнин плюс” е продукт, при който природата и модерните технологии си подават ръка, за да се постигне оптимален краен ефект. Кои са съставките, на които се дължи последният?

Екстракт от канела. Доказано спомага за регулирането на кръвнозахарните нива, дори и след умерен прием на въглехидратни храни. Регулира и кръвното налягане, пречи на чревното гниене и самоинтоксикацията на организма.

Алфа-липоева киселина. Подобрява въглехидратната обмяна, защитата от свободни радикали и вътреклетъчните процеси. Поддържа фукционалния капацитет на нервните окончания.

Екстракт от бобови шушулки. Древно и преоткрито през последните десетилетия средства за поддържане на висока ефективност на инсулина. Пречиства пикочоотделителната система и допринася за нормализиране на кръвното налягане.

Екстракт от черничеви листа. Нови проучвания в Европа и Америка потвърждават съдържанието в този извлек на субстанции с ярко изразено стабилизиращо въздействие върху въглехидратната обмяна. Черницата, както е известно и от китайската традиционна медицина, регулира също и хормоналната обмяна и допринася за поддържане на нормална сексуална активност, особено при мъжете.

Екстракт от жаблек. Съдържа природен глюкозотолерансен фактор („растителен инсулин”), който подпомага дейността на задстомашната жлеза. Има въздействие и върху други жлези с вътрешна секреция, успокоява нервната система при състояния на страхова напрегнатост.

Витамин В2. Участва активно в защитата на организма от различни вредни фактори, чрез обезвреждане на свободните радикали (кофактор, заедно със селена). Улеснява преминаването на кръвната захар към клетките и поддържането й в нормални граници. Подпомага функциите на лигавиците, очите и кръвотворните механизми.

Витамин В3. Поддържа функциите на на нервната система, храносмилателните органи и кожата. Помага за доброто кръвонапълване на малките съдове, които осигуряват изхранването на клетките и тъканите, както и са отговорни за ерекцията при въжа (тя често страда у диабетиците). Витамин В3 контролира и холестеролните равнища (нарушенията в мастната обмяна непосредствено следват тези във въглехидратната).

Витамин В6. Участва в повечето обменни процеси, касаещи белтъчна, мастна и въглехидратна обмяна. Подобрява нивата на неврохормоните, засилва имунитета срещу инфекции.

Манган. Важен микроелемент, който участва в клетъчното дишане, образуването на инсулина и други хормонални синтези. Укрепва костната структура.

Селенометионин. Основен защитен фактор срещу разнообразни увреждания на клетъчно ниво, причинявани от стрес, отрови, лъчения и други генератори на свободни радикали. Намалява риска от сърдечносъдови увреждания, инфекции и тумори. Участва в мъжката оплодителна сфера.

„Гликоравнин плюс” съчетава предимствата на много други продукти, при които споменатите или подобни съставки са включени поотделно. Приемът му е удобен. Той се съчетава добре при необходимост с други природни продукти и лекарствени средства, както и с диетичния режим. Ключът към вашето стабилно състояние е вече открит – това е „Гликоравнин плюс”!