Вие сте тук:
Начало Блог Откажете цигарите като на шега

Откажете цигарите като на шега

Дъвченето на желирани бонбони е останало като забавно занимание още от детството. И днес още  децата се радват на желирани бонбони под формата на мечета, червейчета, плодчета и  др.  Родителите ги дават, като  награда за добро поведение или като стимул за нещо, което трябва да направят.

С течение на времето нещата не се променят много. Повечето хора продължават да обичат да дъвчат желирани бонбони и да ги смятат за забавно занимание, но тези които се грижат за тях са не само родителите, а и фирми като Мирта Медикус, които искат да помогнат в отказването от вреден навик.

Новите бонбони Табослим - желирани форми с естествен механизъм, който помага за отказване от цигарите и едновременно за поддържане на телесното тегло.

Бонбоните Табослим са нов революционен продукт, който съдейства за контролиране и премахване на желанието за пушене и ускорява обменните процеси и предотвратява напълняването.

На какви природосъобразни съставки се дължи това?

Аминокиселините тирозин и триптофан са предшествениците на неврохормоните допамин и серотонин, които отдавна са признати от науката като основни фактори за стабилността на нашето настроение и работоспособност. Недостигът им има значителна роля в механизма на различни видове зависимости. За стабилизиране на  нервната система имат голямо значение и витамините от В-група, от които в продукта са представени В2,В3,В5 и В6. Допълнително, В2 участва в обезвреждането на отровите и предпазването от вредни фактори на околната среда; В3 участва в добрата умствена продуктивност, В5 защитава надбъбречните жлези от външната среда; В6 е важен за повечето обменни процеси – на белтъците, мазнините и въглехидратите.

Екстрактът от келп съдържа широк спектър от микроелементи, които също са важни за обмяната в нервната тъкан и за имунната система, която е подложена на повишено натоварване при пушачите. Екстрактът от жиловлек е полезен за дихателната и храносмилателните системи, които страдат при дългогодишните пушачи. Маточината пък балансира нервната и сърдечносъдовите системи – не по-малко поразявани при тютюнозависимите. Екстрактът от арония осигурява по-добра антиоксидантна защита на клетките и тъканите в цялото тяло.

Изберете лесния, безопасен и вкусен начин на отказване от тютюна!