Вие сте тук:
Начало Блог Разцъфналите дървета са радост за окото, но тревога за носа

Разцъфналите дървета са радост за окото, но тревога за носа

 

Пролетта е сезонът, в който цъфтенето на растенията може да предизвика противоречиво чувство у хората с хроничен синузит.  Парадоксално е как най-приятните аромати, могат да се превърнат във врагове,  най-красивата гледка – в дразнител, а най-очакваното запролетяване – в дълга и мъчителна агония за дихателната система.

Пресъздайте своята пролет като започнете да се наслаждавате на цветните аромати без те да предизвикват кихане, излезте сред природата без притеснение, че летящите пухчета от тополите ще предизвикат хрема. Направете пролетно прочистване на вашият организъм и накарайте здравето да разцъфти.

 Синувитал форте е балансирана природосъобразна формула за повлияване на синуити, хреми, възпалителни процеси на гърлото и дихателните пътища (инфекциите в тези зони много често са свързани и взаимно се генерират). Ускорява пречистването от отпадни продукти от обмяната, микробни токсини и алергени. Стръмно увеличава антиинфекциозния противобактериален и противовирусен имунитет.  Ограничава условията за застой и болки в синусите, както и за образуване на полипи. Съдейства и за противостресовите регулиращи (нервни и хормонални) адаптивни механизми.