Вие сте тук:
Начало Блог Успяващите хора отслабват с Фемимодел Форте

Успяващите хора отслабват с Фемимодел Форте

Ако  вътрешният глас ви дразни с непрекъснатото напомняне: „Носи високи токчета, така краката ти ще изглеждат по-стройни! ”, „ Не се отпускай, глътни си коремчето!”, „Облечи черно, то те вталява! Нищо, че на мода са ярките цветове, какво значение има като с тях изглеждаш като цветна поничка”, „Шоколад = 550ккал = Откажи се”, „Не забрави ли да си облечеш ластичното бельо?”... Достатъчно! Време е за промяна. „Успяващите хора се променят сами, а останалите ги променя животът.“ Джим Рон. Вие от кои сте?

Освободете тялото си от режими след първата кутия „Фемимодел Форте”.

Кои са тайните съставки за идеална фигура и как действа продуктът?

Тауринът ограничава образуването на мазнини и за сметка на това да увеличава белтъчното изграждане на мускулите.

Л-триптофанът е есенциална аминокиселина, основен градивен източник за на серотонин. Именно неговото нестабилно ниво, от което 4 пъти по-често страдат жените, предизвиква нездраво повишаване на апетита при стресови ситуации.

Хвощът подпомага отстраняването на излишните течности от организма и оттам – за смъкването на килограми.

Брезата също пречиства отделителната система, но също така подобрява състоянието на кожата.

Азиатската центела влияе в полза на отслабването пряко, чрез активиране на обмяната на веществата и засилване интензивността на циркулацията в артериите, вените и капилярите.

Джинджифилът също подобрява храносмилането, засилва имунитета и подпомага пречистването на дихателните пътища от слуз и микроорганизми.

Витамин В3 е основен фактор за стабилността на нервната система и доброто състояние на кожата. Забелязано е намалено образуване на бръчки, включително в периода на отслабването, при организми, които са били добре снабдявани с тази незаменима съставка.

Витамин В6 е „работният кон на обмяната”, като подпомага превръщането на хранителните съставки от една в друга и подпомага изхвърлянето на шлаките от организма.

Манганът засилва обмяната на мазнините и с това подпомага поддържането на нормалното тегло, а също така поддържа здравината на костите и ставите.

Селенът предпазва имунните клетки и сърдечно - съдовата система от увреждащите фактори на околна среда.