Вие сте тук:
Начало Изложители

АДИФАРМ ЕАД

mail: adipharm@mbox.contact.bg

Асоциация Сахаджа Йога – България

mail: sahajayoga_bg@yahoo.com
Web: www.sahajayoga-bg.org

“Сахаджа Йога” е ефективен и доказан холистичен метод за предпазване и отстраняване на множество заболявания, като есенциална хипертония, исхемична болест на сърцето, инфаркт на миокарда, сърдечна недостатъчност, бронхиална астма, язва на дванадесетопръстника, диабет, както и на хроничен стрес, депресии, мигрена, алергичен ринит, анорексия, невродермит и смущения на вниманието поради хиперактивност.
Клинични изследвания и наблюдения за благотворното влияние на медитацията в “Сахаджа Йога” върху пациенти, страдащи от посочените заболявания са провеждани в различни болници и клиники в Индия, Австралия, Англия, САЩ, Русия и Румъния. Ефектът се постига чрез достъпна и подходяща за всички медитация. Методът на “Сахаджа Йога” се базира на спонтанното активиране на парасимпатиковата нервна система и балансирането чрез нея на действието на нервните сплитове, контролиращи функциите на всички органи, жлези и системи в човешкото тяло.

АЮРВЕДА ШАНС ЕООД

mail: siplus@bitex.com

гр. София 1606, ул. “Ами Буе” № 32, тел: 02/952 69 21, факс: 02/951 65 99
e-mail: siplus@bitex.com

Изключителен представител на фирмите The Himalaya Drug Co., Индия и Charak Pharmaceuticals (I) Pvt. Ltd., Индия – производители на билкови продукти (хранителни добавки и козметика) по рецепти на Аюрведа.
Вносител на натурална козметика за коса от Forte Sweden, Полша.

АСОЦИАЦИЯ ЖЕНИ БЕЗ ОСТИОПОРОЗА