Вие сте тук:
Начало Изложители

ХИГИТЕСТ 2000 ООД

mail: info@hygitest.com

Производство на прополисови продукти. Гамата се състои от над 40 вида профилактични препарати, разработени съвместно с Националния център по хигиена, медицинска екология и хранене.

ХЕРБАМЕДИКА ЕООД

mail: herbamedica@abv.bg
Web: www.herbamedicabg.com

"ХЕРБАМЕДИКА" ЕООД е българска фирма - производител на хранителни добавки. Продуктите, носещи фирмената марка съдържат натурални субстанции: сухи билкови смеси, сухи, маслени и етерични екстракти, лечебни гъби, лиофилизирани млечно-кисели бактерии и други. Продуктите ни, разпространявани както в страните от ЕС, така и извън него /САЩ, Канада и др./, са с перфектна репутация .
Водена от идеята за здравословен начинна живот, "ХЕРБАМЕДИКА" ЕООД създаде и медицински центрове, в които се предлагат следните услуги:
 Ирисова диагностика – извършва се с помощта на компютърна система и дава възможност за активно присъствие и разбираемост от пациента.
 Колон-хидротерапия Процедурата се препоръчва, когато балансът между бактериите и човека е нарушен, поради неправилен начин на живот, стрес, обработена храна, погрешни хранителни навици, продължително лечение с антибиотици, кортикостероиди и други.
От 2005 година фирмата ни е представител на "НАВ"- германска фирма за професионални машини, както и консумативи за колон- хидротерапия.
 Озонтерапия – хемотрансфузионен метод, основаващ се на мощното бактерицидно и антиоксидантно действие на озона. Методът е разработен в Германия. Има доказан ефект при вирусен хепатит, язва на стомаха, ставно-артрозни проблеми, висок холестерол и много други заболявания. Фирмата ни е представител на “Херман”- германска фирма за машини и консумативи за Озонтерапия.
 Назначаване на индивидуални диетични програми.
 Фитотерапия
За контакти:
www.herbamedicabg.com